Gouverneur Houbenstraat 8 | Ulestraten

In een kindvriendelijke buurt aan een rustige straat gelegen gemoderniseerde en energiezuinige (energielabel A) twee-onder-één kapwoning.

Typering:

De woning ligt op een goede locatie, is rustig gelegen en biedt een optimaal woonklimaat. De winkels en basisschool in het Zuid-Limburgse Ulestraten liggen op loopafstand. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen.

Begane grond:

Entree via betegelde hal welke toegang biedt tot woonkamer met open keuken, toilet, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping. De woonkamer (6.95 x 3.65) is voorzien van een goede laminaatvloer, vliesbehang wanden en stucwerk plafondafwerking met inbouwspots. De moderne open keuken (3.30 x 2.35) met keukencombinatie in rechte opstelling is voorzien van combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en 4-pits gasfornuis met afzuiging, keukeneiland met veel opbergmogelijkheden en werkoppervlakte, gezellige (aangebouwde) tuinkamer (6.15 x 2.50), welke is voorzien van vloerverwarming en kast met sierkachel. Vanuit de tuinkamer is tevens de toegangsdeur naar de oprit en is de tuin bereikbaar door middel van de schuifpui. De tuin is voorzien van een stenen terras met looppad en gazon. Achter de garage is een overkapping (3.00 x 2.85) alwaar u heerlijk in alle privacy kunt genieten in de jacuzzi. De royale garage (8.10 x 3.00) is voorzien van elektrische poort en hier zijn tevens de witgoedaansluitingen gesitueerd.

1e verdieping:

Overloop (2.35 x 1.90) met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van een nette laminaatvloer, vliesbehang wanden en stucwerk plafond afwerking. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. De badkamer (ca. 4m2) is uitgerust met inloopdouche, hangcloset en vaste wastafel.

2e verdieping:

Goede zolderverdieping onderverdeeld in twee gedeelte met een sta hoogte van 2 meter. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap op de overloop. Hier is tevens de opstelling van de cv-ketel en omvormer van de zonnepanelen.

Algemeen:

Bouwjaar: 1966, perceelgrootte: 267 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 101 m2, overige ruimten (garage): ca. 24 m2, overdekt jacuzzi-terras: ca. 9 m2, inhoud: ca. 340 m3, 12 zonnepanelen, cv-ketel (2017, eigendom) in combinatie met warmtepomp, hoofddak 4 jaar oud met Unidek isolatieplaten, geheel vernieuwde meterkast, bitumen dak tuinkamer 2 jaar oud, alle asbest gesaneerd (certificaat), vloerisolatie, kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals cv-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.