Geulstraat 56 | Bunde

Vraagprijs: € 750.000,-

Aan de rand van het geliefde Bunde gelegen zeer sfeervolle en goed onderhouden woonboerderij met een fraaie ruime tuin, (multifunctionle) bijgebouwen en diverse terrassen vanwaar je kan genieten van een heerlijk ‘groen’ uitzicht.
Liefhebbers, kom kijken, want deze parel in het gewilde Bunde wil je niet missen!

INTERESSE IN DEZE PRACHTIGE, SFEERVOLLE WONING?

Laat ons weten of u:

* wel/niet wordt begeleid door een aankoopmakelaar en zo ja, welke;

* wel of niet bij eventuele aankoop afhankelijk bent van een (verkoop) eigen woning;

* flexibel kunt zijn in de eventuele aanvaarding van de woning.

Typering:
De voormalige boerderij ‘Wintraecken’ dateert van 1870 en is vanaf 2003 volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd waarbij diverse authentieke elementen behouden zijn gebleven. Het woonhuis is, afhankelijk van het gebruik, voorzien van 3 tot 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers en is met een A-label prima geïsoleerd. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen en BSO-opvang. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand. Het MUMC en de Universiteit Maastricht zijn binnen 15 minuten te bereiken.

Souterrain:

Via trap in de bijkeuken te bereiken kelderruimte (ca. 13 m2).

Begane grond:
Via de poort aan een idyllisch pleintje bereik je de voordeur. Entree/gang (7.15 x 1.22) met aan weerszijden 2 slaapkamers/praktijk-kantoorruimten (beiden ca. 17 m2) en een nostalgische badkamer (ca. 11 m2) met ligbad en dubbele wastafel, separaat toilet met fonteintje, tussenhal (ca. 5 m2) met berging (ca. 7 m2) met plaatsing cv-combiketel (huur Hesi, 2020), vanuit de tuin te bereiken sfeervolle 2e hal (ca. 14 m2) met aansluitend de bijkeuken/wasruimte (ca. 16 m2) met aansluitingen witgoed en vaste kastenwand, schitterende, met authentieke elementen ingerichte leefruimte (totaal ca. 70 m2) bestaande uit de zitkamer, eetkamer en keuken, via mooie glazen deur te bereiken heerlijke tuinkamer met openslaande deuren naar het terras.

Tuin:

Aan de rechterzijde van de woning via een poort te bereiken sfeervolle binnenplaats met heerlijk overdekt lounge-terras van ca. 20 m2 en aan de linkerzijde via een smeedijzeren poort te bereiken prachtige zij- en achtertuin met diverse terrassen, bijgebouwen en een huisweide.

1e verdieping:

Overloop (ca. 7 m2), masterbedroom (ca. 24 m2) en de 2 overige slaapkamers van respectievelijk 19 m2 en 12 m2, royale stijlvolle badkamer (ca. 10 m2) v.v. inloopdouche, dubbele wastafel en wandcloset. Verder een gigantische voor meerdere doeleinden geschikte bergzolder van ca. 84 m2!

2e verdieping:

Riante vliering/ berging van ca. 8.50 meter diep (te bereiken via een luik op de grote bergzolder).

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1870, perceelgrootte: 2.216 m2, gemoderniseerd/verbouwd vanaf ca. 2003, gebruiksoppervlakte wonen: 274 m2 (mogelijk uit te breiden met ca. 60 m2!), overige inpandige ruimten: ca. 97 m2, bijgebouwen in de tuin: ca. 65 m2, dakisolatie (Unidek), houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing, glas- in lood elementen, vloerverwarming begane grond (hal, woon-zitkamer en keuken, airco, zonnepanelen, vele authentieke elementen.

Aanvaarding in onderling overleg.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.