Gasthuisstraat 50 | Meerssen

Op een goede locatie in het centrum van Meerssen gelegen uitgebouwd, halfvrijstaand te renoveren / te moderniseren woonhuis met 3 slaapkamers en kleine binnenplaats/tuin .

Typering:
Dit woonhuis is gelegen op loopafstand (2 minuten) van alle winkelvoorzieningen in Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een zeer prettig woonklimaat.

Begane grond:
Hal (2.00 x 1.85), trapkast, woonkamer (ca. 26 m2) met laminaatvloer, eetkamer (4.15 x 2.70) en open keuken (4.20 x 2.00) voorzien eenvoudig keukenblok, kast met plaatsing cv-combiketel (Nefit, eigendom, ca. 5 jaar oud), tussenruimte(1.00 x 1.20) naar badkamer (2.00 x 1.20) met douche en wastafel, separate toiletruimte. Vanuit de keuken toegang tot de binnenplaats/tuin alwaar tuinberging (4.70 x 2.30) met aansluitpunten witgoed, carport (5.00 x 3.00), achterom via poort aan einde oprit.

1e verdieping:
Overloop (4.70 x 1.05), 3 slaapkamers resp. (4.20 x 4.15), (3.65 x 3.05) en (4.20 x 2.80).

2e verdieping:
Via luik op overloop te bereiken bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1905, verbouwd ca. 1960/1965, perceeloppervlakte: 209 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 109 m2, buitenberging: ca. 11m2, bruto inhoud: ca. 404 m3, kunststof en houten kozijnen met deels dubbele- en deels enkele beglazing. Recente pannendakbedekking (ca. 4 à 5 jaar), platte daken met bitumineuze bedekking, rolluiken, grotendeels houten, deels betonnen vloeren. Er zijn asbesthoudende materialen in o.a. het dakbeschot verwerkt.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Deze woning wordt door verkoper aangeboden in de huidige staat met alle lusten en lasten. De woning zal aldus ‘voetstoots’ worden geleverd, hetgeen betekent dat verkoper geen enkele garantie van welke aard dan ook jegens koper afgeeft. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.