Gansbaan 62 | Meerssen

Vraagprijs: € 275.000,-

Te moderniseren tussengelegen eengezinswoning gelegen op een rustige locatie voorzien van 3 (mogelijk 4) slaapkamers en een op het zuiden gelegen kleine tuin met zij-ingang.

Typering:

Dit woonhuis is gelegen nabij het gezellige centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht-Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 5 minuten loopafstand, voorgezet onderwijs (Stella Maris) om de hoek en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:

Provisiekelder (ca. 14 m2).

Begane grond:

Entree/hal (ca. 6 m2) voorzien van een terrazzovloer, meterkast, portaal (ca. 10 m2) met tegelvloer, toilet, woonkamer (ca. 36 m2) met terrazzovloer (voorkamer) en houten vloer (achterkamer) en gashaard, royale leefkeuken (ca. 21 m2) met tegelvloer en deur naar tuin, tussengang, kast met cv-combiketel,  1e badkamer (ca. 9 m2) met inloopdouche en wastafelmeubel en de zeer royale slaapkamer (ca. 30 m2) met toegang naar de beklinkerde tuin.

1e verdieping:

Overloop (ca. 11 m2), riante geheel betegelde 2e badkamer (ca. 15 m2) v.v. ligbad, douche, wandcloset en vast wastafel, 2 slaapkamers (ca. 13 m2 en 9 m2).

2e verdieping:

Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping (ca. 40 m2), alwaar plaatsing omvormer van de zonnepanelen. Mogelijkheid voor 1 à 2 (slaap)kamers.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1930, perceeloppervlakte: 233 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 167 m2,

Overige inpandige ruimten (zolder en kelder): ca. 38 m2, inhoud: ca. 761 m3.

Houten kozijnen met deels dubbel en deels enkel glas, Unidek dakisolatie, zonnepanelen, gereinigde gevels, vernieuwde riolering.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.