Florijnruwe 98E | Maastricht

Vraagprijs: € 185.000,-

In de Maastrichtse wijk ‘Malberg’ op de 4e verdieping gelegen goed onderhouden hoekappartement. Het appartement is voorzien van een woonkamer, twee slaapkamers, keuken, badkamer en een privé berging in het souterrain.

Typering :
Het appartement is gelegen in een ‘groene’ omgeving en is op loop/fietsafstand van een winkelcentrum en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer. Eveneens is het centrum van Maastricht en de autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Souterrain:
Privé-berging (ca. 4 m2).

Begane grond:
Centrale entree/hal met brievenbus en bellentableau. Toegang tot het trappenhuis en de lift.

4e verdieping:
Het appartement is (grotendeels) v.v. een laminaatvloer. De royale entree/ hal geeft toegang tot de overige vertrekken. Woonkamer (incl. voormalige loggia: ca. 20m²), gesloten keuken (3.20 x 1.90) met aanrechtcombinatie en gaskomfoor, slaapkamer I (3.90 x 2.85), slaapkamer II (4.00 x 2.15), badkamer (ca. 3 m2) v.v. douche en vaste wastafel, separaat toilet, bergkast met cv-combiketel (huur, Hesi, € 40,21 pm.) en unit mechanische ventilatie.

Algemeen:

Bouwjaar: 1967, gebruiksoppervlakte wonen: 71 m2, externe bergruimte: 4 m2, inhoud ca. 220 m3. De servicekosten (VvE) bedragen ca. € 150,– p.m., incl. water, verzekeringen en reservering groot onderhoud.
Knus appartement gelegen op de vierde verdieping.
Lift aanwezig in het complex.
Voldoende parkeergelegenheid rondom het complex.

Let op! De woonoppervlakte van het appartement is door de vorige eigenaar vergroot d.m.v. verwijderen van de puien en borstweringen tussen de woonkamer en de (afgesloten) loggia. Na sommatie van de VvE en uitspraak van de rechtbank, dient deze afscheiding in de oorspronkelijke staat, ten laste van de vorige eigenaar, hersteld te worden. Voor een nadere toelichting graag contact met ons opnemen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Piet Stohr Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde oppervlakten en maten zijn indicatief.