Europalaan 65 | Maastricht

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ:

In de geliefde woonwijk “Scharn” gelegen royale halfvrijstaande gezinswoning met 5 slaapkamers en besloten onderhoudsarme tuin op het westen.

Typering:
De woning is gelegen in de directe nabijheid van alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen), terwijl het prachtige Limburgse heuvellandschap op steenworp afstand ligt. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad van Maastricht prima te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede zijn de op- en afritten van de autosnelwegen in de directe nabijheid.

Souterrain:
Vanuit de keuken te bereiken ruime kelder (5.35 x 3.55), alwaar plaatsing van de duurzame cv-ketel (hetelucht, Brink Alure, 2003, eigendom).

Begane grond:
Entree/hal (3.55 x 2.15) met plavuizenvloer, modern toilet met wandcloset, meterkast, L-woon/eetkamer (5.10 x 3.70 + 4.40 x 3.40) voorzien van parketvloer, houthaard en uitgang naar de tuin, gesloten keuken (3.55 x 2.15) met plavuizenvloer, moderne witte aanbouwcombinatie v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en hardstenen aanrechtblad, bijkeuken (2.55 x 1.75) met aanrechtblok, aansluitingen witgoed en deur naar de tuin, inpandige berging (ca. 8 m2) met toegang naar de oprit, besloten onderhoudsarme tuin met terrassen en een buitenberging (1.95 x 1.90).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4.05 x 3.45) met Frans balkon, muurkast en trap naar de zolder, slaapkamer II (3.10 x 2.25) met muurkast en balkon, slaapkamer III (3.10 x 2.15) met muurkast en toegang tot balkon, slaapkamer IV (4.05 x 3.50) met kastenwand en airco, moderne badkamer (3.10 x 1.35) voorzien van inloopdouche, toilet, dubbele wastafel, verwarmde spiegelwand en elektrische vloerverwarming.

2e verdieping:
Zolder, te bereiken via vaste trap in de slaapkamer, royale slaap/werkkamer V (6.15 x 3.40). (nokhoogte circa 1,8 meter), ruime bergzolder (5.10 x 3.55), eenvoudig te veranderen in 6e slaap/werkkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1963, perceeloppervlakte: 220 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 147 m2, overige inpandige ruimten: ca. 26 m2, externe bergruimte: ca. 4 m2. inhoud: ca. 589 m3, dakisolatie (nageïsoleerd), deel houten en grotendeels betonnen vloeren, houten kozijnen met deels dubbel en deels enkel glas, alarminstallatie, deels v.v. rolluiken, pand is v.v. heteluchtverwarming (nergens radiatoren), keuken en toilet zijn in 2003 vervangen, badkamer in 2006 vernieuwd, plat dak berging in 2020 vernieuwd.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.