Eijckerveld 15 | Ulestraten

Bezichtigingen:

Bezichtigingen zullen plaatsvinden op vrijdag 9 en zaterdag 10 september. Voor een bezichtigingsafspraak, bel of mail Piet: 06-46085657 of info@pietstohr.nl 

 

Op een mooie locatie met veel privacy gelegen prachtige instapklare vrijstaande woning.

Typering:

Deze zeer ruime, duurzame, energie-neutrale nieuwbouwwoning, gebouwd in 2020/2021, is voorzien van de beste materialen en is optimaal geïsoleerd. Het pand is gelegen op de mooiste locatie in de ‘groene’ nieuwbouwwijk ‘Eijckerveld’ in Ulestraten. Diverse voorzieningen, zoals basisschool, sportfaciliteiten, winkels en wandelgebieden liggen in de directe nabijheid. Door de prachtige ligging op het ruime perceel van 560 m2 is optimale privacy gewaarborgd. De woning ligt centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen richting Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht. Het centrum van Meerssen met al haar (winkel)voorzieningen is met 5 autominuten te bereiken. Ulestraten heeft een zeer prettig leefklimaat.

Souterrain:

De royale kelderruimte (7.00 x 4.65) is te bereiken via de bijkeuken, plaatsing van de boiler (Daikin, 300 liter), de warmtepomp (Daikin), de unit van de vloerverwarming en de omvormer van de zonnepanelen. (allen eigendom).

Begane grond:

Royale entree/hal (5.10 x 3.30) met vaste kastenwand, modern toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast (met automatische groepenkast & digitale meters), trapopgang naar de verdieping, prachtige zeer royale leefruimte van maar liefst 75 m2 (!), bestaande uit woonkamer/living en open keuken v.v. kookeiland met Bora inductie kookplaat en eetbarretje, kastenwand met koelkast en 2 combi/magnetron ovens, spoelwand met diverse kastruimten, bijkeuken (4.25 x 2.40) met aansluitingen witgoed en deuren naar de kelder, garage en de tuin, brede oprit naar de garage (5.95 x 3.25) met sectionaal poort en plaatsing van de WtW-installatie, tuin met overdekt terras en biedt optimale privacy, achterom middels poortje aan de linkerzijde van de woning.

1e  verdieping:

Overloop met airco-unit en toegang tot de drie (mogelijk 4) slaapkamers, de badkamer en separate toilet. Slaapkamer I (4.95 x 3.70) met inloopkast (3.95 x 2.35), slaapkamer II (4.10 x 3.00) en slaapkamer III (3.50 x 3.00), schitterende badkamer (2.70 x 3.00) v.v. inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel met 2 wasbakken en spiegelwand, separaat toilet met wandcloset.

Algemeen:

Bouwjaar 2020/2021, perceelgrootte: 560 m2 (voorlopig), inhoud: ca. 889 m3, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 191 m2, overige inpandige ruimten (garage, kelder): ca. 52 m2, overkapping terras: ca. 15 m2.

De woning is volledig v.v. vloerverwarming, aluminium kozijnen met HR++ beglazing en is optimaal geïsoleerd volgens de huidige normen, 16 zonnepanelen (niet zichtbaar), airconditioning unit in het trappenhuis, automatische CO-2 afzuiging. De woning is v.v. een warmtepomp (Daikin) en volledig gasvrij.

Het betreft een frisse en met duurzame materialen afgewerkte, instapklare, vrijstaande woning. Een woning die tijdens bezichtigingen evenzo fraai zal overkomen als op de foto’s te zien is. Door aandacht voor de details en de fraaie interieurstyling is het heerlijk wonen in dit huis. Komt u deze zeer royale gezinswoning bewonderen?

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.