Dr. Goossensstraat 12 | Berg en Terblijt

Op een prima locatie in Berg en Terblijt gelegen grotendeels gemoderniseerde, sfeervolle 2-onder 1-kapwoning met 4 slaapkamers en mooie uitbouw op de begane grond.

Typering:

Deze fraaie woning heeft een oprit (3 auto’s) met carport en de garage is verbouwd tot kantoor/praktijk/speelruimte en is zeer geschikt voor diverse doeleinden, waaronder ‘levensloopbestendig wonen’. De woning is direct instapklaar en tijdens de verbouwing/modernisering, die gefaseerd vanaf 2015 is uitgevoerd, is gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen. De Dr. Goossensstraat is een rustige straat en de woning ligt in de directe nabijheid van de nodige (winkel)voorzieningen, waaronder een supermarkt, enkele winkels en een basisschool. Berg en Terblijt heeft goede busverbindingen richting Maastricht en Valkenburg en zijn ook binnen enkele autominuten goed bereikbaar.

Souterrain:

Fijne provisiekelder (ca. 8 m2).

Begane grond:

De begane grond is v.v. een mooie houtlook tegelvloer met vloerverwarming. Hal/entree (3.25 x 2.00), meterkast, prachtige leefruimte (totaal ca. 60 m2) v.v. een royale woonkamer/keuken, centraal gelegen moderne witte keukencombinatie v.v. 5-pits gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast afzuigkap en composiet werkblad, mooie royale uitbouw met schuifpui naar de tuin, kantoor/praktijk/speelruimte (ca. 16 m2) met vaste kastenwand waar achter de aansluitingen witgoedapparatuur en plaatsing cv-combiketel (eigendom, Remeha 2016), functionele badkamer (3.30 x 1.95) v.v. ligbad, wastafelmeubel en wandcloset, op het oosten gelegen onderhoudsarme tuin met terras en fijne vrijstaande tuinberging (4.25 x 3.25).

1e verdieping:

De verdieping is v.v. een mooie laminaatvloer en de ramen zijn v.v. rolluiken. Overloop, 4 slaapkamers: slaapkamer I (3.25 x 2.75) v.v. een trapkast, slaapkamer II (3.75 x 2.90), slaapkamer III (3.90 x 1.95) en slaapkamer IV (2.95 x 1.95).

2e verdieping:

De zolder is v.v. van een laminaatvloer. Via vaste trap te bereiken fijne royale bergzolder (ca. 8 m2 bij < 1.50) met 2 dakvensters en bergingen in de spitsen.

Algemeen:

Bouwjaar 1951, vanaf 2015 gemoderniseerd, perceelgrootte: 330 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 131 m2, gebruiksoppervlakte overige ruimten (zolder): ca. 8 m2, externe berging: ca. 14 m2, inhoud: ca. 534 m3. Dakisolatie (tempex, nageïsoleerd), vloerverwarming begane grond, betonnen en houten vloeren. Heerlijke instapklare gezinswoning!

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomstDe waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.