Don Boscostraat 2 | Ulestraten

Prijs op aanvraag

Op een gunstige locatie in Ulestraten gelegen zeer royale bovenwoning met 3 slaapkamers en riant dakterras (ca. 110 m2).

 

Typering:

De riante (onlangs gemoderniseerde) bovenwoning met 3 ruime slaapkamers en een groot dakterras (ca. 110 m2) is gelegen boven een bedrijfsruimte, welke is geschikt voor kantoor/praktijk/detailhandel. De bedrijfsruimte is eveneens te koop met de mogelijkheid om deze terug te verhuren aan de huidige eigenaar. Het geheel is gelegen op weinig loopminuten van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. De woning is uitsluitend in combinatie met de onderliggende bedrijfsruimte te koop!

 

Souterrain:

Eigen kelder/berging te bereiken middels trap vanuit de gemeenschappelijke entree.

 

Begane grond:

De bovenwoning is via een separate gemeenschappelijke ingang op de begane grond te bereiken. Bovendien is in de hal de trap naar de eigen kelderruimte. Parkeerplaats(en) voor de deur.

 

1e verdieping:

Royale hal/entree (10 m2) met vaste kast, toilet met fonteintje, berging met boiler, riante L-woonkamer (68 m2!) met openhaard partij en 2 schuifpuien naar het grote dakterras, open keuken (3.70 x 2.85) met eiken aanbouwcombinatie en v.v. diverse apparatuur, riant betegeld dakterras (ca. 110 m2!), royale badkamer v.v. ligbad, wastafel, douche, bidet en toilet, slaapkamer I (5.10 x 3.70) met vaste kasten, wastafel en deur naar dakterras, slaapkamer II (3.80 x 2.65) met toegang tot balkon aan voorzijde, slaapkamer III (3.80 x 3.10) met vaste kast en deur naar balkon.

 

Algemeen:

Bouwjaar: jaren 60/70, woonoppervlakte ca. 155 m2. Bij aankoop van de bovenwoning zal deze gesplitst worden in appartementsrechten. Bovendien zullen alle energieleveringen gesplitst worden. Aanvaarding in onderling overleg.