De Thun 138 | Heerlen

Vraagprijs: € 215.000,-

VANWEGE DE OVERGROTE BELANGSTELLING KUNNEN HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER GEPLAND WORDEN. INDIEN JE OP DE RESERVELIJST WENST TE WORDEN GEPLAATST, STUUR DAN EEN E-MAIL NAAR info@pietstohr.nl

In de geliefde woonwijk Welten gelegen direct instapklaar en geheel onderkelderd halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers.

Typering:

Deze fijne gezinswoning is gelegen in de wijk Welten aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

Souterrain (tuinniveau):

Via de trap in de hal en via de buitendeur in de tuin te bereiken souterrain, bestaande uit 3 verschillende ruimten: provisiekelder (ca. 7 m2), waskelder (ca. 10 m2) met aansluitingen witgoedapparatuur en de hobbykelder/berging van maar liefst 24 m2. In het souterrain is de cv-combiketel (HR, 2017, eigendom) geplaatst.

Begane grond (straatniveau):

Entree/hal, meterkast, modern toilet met wandcloset, badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche en designradiator, doorzon woonkamer met mooie laminaatvloer, open keuken met moderne aanbouwcombinatie (2018) v.v. alle benodigde apparatuur: inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en heteluchtoven, trap naar de verlaagde fraai aangelegde, royale tuin met terrassen en de nodige privacy. De tuin is tevens via de linkerzijde van de woning bereikbaar. De begane grond is t.o.v. de plattegrond gewijzigd, vanwege het feit dat de tussenmuur woonkamer/keuken is verwijderd, waardoor het één prachtig geheel is geworden.

1e verdieping:

Overloop, 4 slaapkamers (met laminaatvloer) van respectievelijk 11 m2, 10 m2, 8 m2 (met Frans balkon) en 6 m2 (met muurkast). Middels toegangsluik in de muurkast is de zolder te bereiken, echter niet als zodanig in gebruik.

Algemeen:

Bouwjaar: 1950, gemoderniseerd in 2017/2018, perceelgrootte: 290 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 82 m2, overige inpandige ruimten: 41 m2, inhoud: ca. 430 m3, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (2017), badkamer en toilet van 2020 en dakpannen in 2020 gereinigd.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.