De Sauveurstraat 1A | Ulestraten

Op een mooie locatie gelegen moderne, direct instapklare, vrijstaande gezinswoning met 3 royale slaapkamers, garage met bergzolder en heerlijke tuin op het zuiden.

Typering:
De locatie van de woning is bijzonder sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt op enkele minuten afstand van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. En ligt in de directe nabijheid van Meerssen (circa 2 km) en Maastricht (circa 9 km).

Souterrain:
Zeer royale kelderruimte (totaal 7.80 x 6.35), inpandig te bereiken. Royale hal welke toegang biedt tot grote hobby/kantoor/atelier/speelruimte (7.80 x 3.95), de provisiekelder (3.55 x 2.35) en de waskelder (2.30 x 2.25) met aansluitingen witgoedapparatuur.

Begane grond:
De begane grond is v.v. een prachtige plavuizenvloer. Entree/hal, modern toilet met duobloc en fonteitje, meterkast, L-woonkamer (7.90 x 6.45/3.80) met palletkachel en openslaande deuren naar de tuin, gesloten keuken (3.60 x 2.40) met moderne, witte aanbouwcombinatie v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, koffieapparaat, combi magnetron-oven, deur naar overdekt terras, via brede oprit en carport te bereiken garage (6.80 x 2.60) v.v. sectionaalpoort, zolder/vliering en bergzolder met plaatsing cv-combiketel (eigendom, 2011), heerlijke zonnige tuin op het zuiden met diverse terrassen en optimale privacy.

1e verdieping:
De 1e verdieping is v.v. een mooie laminaatvloer. L-overloop met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (4.30 x 3.10) met airco, slaapkamer II (3.50 x 3.05), slaapkamer III (3.30 x 3.50), moderne luxe badkamer (2.60 x 2.25) v.v. inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel met spiegelwand en designradiator.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolder in de hoofdbouw met dak- en vloerisolatie, plaatsing van de omvormer t.b.v. de zonnepanelen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1978, perceeloppervlakte: 470 m2, gebruiksoppervlakte wonen: circa 150 m2, inhoud circa 700 m3, energielabel: B, dakisolatie, meranti kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken, 20 zonnepanelen, pannen gedekt.

Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.