De Sauveurplantsoen 3 | Ulestraten

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ.

In een kindvriendelijke buurt aan een rustige straat gelegen (levensloopbestendige) te moderniseren halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, en een separate garage.

Typering:

De woning ligt op een sfeervolle locatie, is rustig gelegen en biedt een optimaal woonklimaat. De winkels en basisschool in het Zuid-Limburgse Ulestraten liggen op loopafstand. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen.

Begane grond:

Hal/entree (2.60 x 0.95) met tegelvloer, meterkast, woonkamer/living (ca. 38 m2) met laminaat, royale (uitgebouwde) keuken (3.90 x 3.80) met tuindeuren naar terras, tussenhal (1.65 x 0.90) met bergkast, toilet met fonteintje, slaapkamer I (5.25 x 2.90) met aansluitingen voor badkamer (thans douche en wastafel), vrijstaande garage (6.35 x 3.35), oprit, kleine (terras)tuin, achterom.

1e verdieping:

Overloop (1.95 x 1.50), slaapkamer II (4.00 x 3.90), slaapkamer III (4.10 x 3.60), slaapkamer III (4.00 x 3.10), gedateerde badkamer (2.90 x 1.70) v.v. ligbad, wastafel en wandcloset, berging (2.90 x 2.35) met cv-combiketel.

Algemeen:

Bouwjaar: 1978, perceelgrootte: 330 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 112 m2, overige inpandige ruimte: ca. 3 m2, externe bergruimte (garage): ca. 21 m2, inhoud: ca. 441 m3, geen dakisolatie, houten kozijnen met enkele beglazing.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.