Catharina Daemenstraat 16 | Bunde

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ.

Op een zeer mooie locatie gelegen, onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers, zeer ruime inpandige garage en prachtige aangelegde tuin op het zuiden.

Typering:
Deze woning is gelegen op een zeer gewilde locatie, direct aan het natuurgebied Bunderbos en de plaatselijke golfbaan. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain -/-1:
Zeer ruime hobbykamer (ca. 49 m2) met bar en 2 koelkasten, wijnkelder (ca. 16 m2), bergruimte (totaal ca. 33 m2) bestaande uit 2 gedeelten.

Souterrain:
Inpandige garage (5.85 x 6.45) met tegelvoer en automatische poort.

Begane grond:
Ruime representatieve entree (ca. 10 m2) met garderobekast, wandcloset met fonteintje, meterkast, riante lichte woonkamer (ca. 65 m2) met hoge plafonds, gashaard en schuifpui naar terras, gesloten keuken (3.70 x 5.75) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van combi magnetron/oven, koelkast, inductie kookplaat, vaatwasser, spoelbak en natuurstenen aanrechtblad, bijkeuken (ca. 10 m2) alwaar aanrechtblok met koel/vriescombinatie alsmede aansluiting wasmachine en droger aansluitend overdekt terras (ca. 29 m2) en riant terras met natuursteen, jacuzzi en sauna, berging (4.30 x 2.30), fraai aangelegde tuin op het zuidwesten.

Begane grond +1:
Slaapkamer I (7.05 x 2.75) voorzien van schuifpui naar terras (ca. 18 m2).

1e verdieping:
Riant overloop/vide (6.55 x 2.45 incl. trappartij), separaat toilet met wandcloset en fonteintje, ouderunit bestaande uit: slaapkamer II (4.15 x 4.30) voorzien van airco met schuifpui naar ruim terras, aangrenzend badkamer (2.80 x 2.85) voorzien van 2 vaste wastafels, wandcloset, designradiator, douche en ligbad, kleedkamer (3.30 x 3.30) voorzien van airco met vaste kastenwand en parketvloer, slaapkamer III (4.15 x 3.50) met schuifpui naar terras (8.00 x 3.55), 2e badkamer (2.70 x 1.50) voorzien van inloopdouche, designradiator en vaste wastafel, cv-ruimte (2.60 x 1.50) voorzien van cv-ketel (eigendom, bouwjaar 2016) met indirect gestookte zonneboiler en keukenboiler.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005, perceeloppervlakte: 945 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 292 m2, overige inpandige ruimten: ca. 101 m2, gebouw gebonden buitenruimte: ca. 72 m2, externe bergruimte: ca. 10 m2, inhoud: ca. 1.366 m3. De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing in aluminium kozijnen. De woning is voorts voorzien van elektrisch te bedienen zonwering (screens) aan de buitenkant. De begane grond en de grote badkamer zijn voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming. De 1e verdieping is grotendeels voorzien van parketvloeren. De woning is middels alarm beveiligd. Het gehele pand is voorzien van aansluitingen centrale stofzuiginstallatie. De woning is voorzien van 3 slaapkamers. Energielabel: A.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.