Burgemeester Kisselsstraat 3 | Meerssen

Vraagprijs: € 325.000,-

Op een prima locatie gelegen goed onderhouden, vrijstaande gezinswoning met royale aanbouw (serre) en prachtig blijvend uitzicht aan de voorzijde.

Typering:

De woning dateert uit 1967, is prima onderhouden en is geschikt voor meerdere doeleinden, o.m. werken aan huis. Er is een prachtige serre-aanbouw en aan de linkerzijde een multifunctionele ruimte aangebouwd. De locatie is zondermeer goed te noemen. Vele (winkel)voorzieningen liggen op steenworp afstand, terwijl de bereikbaarheid van het openbaar vervoer (bus en trein) eveneens in de directe nabijheid is. De woning ligt op korte afstand van het vernieuwde en sfeervolle centrum van Meerssen met winkels, heerlijke terrasjes op de Markt en overige voorzieningen. Deze gewilde locatie kenmerkt zich door hoogwaardig winkelniveau en goede verbindingen met Eindhoven-Maastricht en Heerlen-Aken (A2, A76).

Souterrain:

Royale provisie- en bergkelder (3.60 x 2.60).

Begane grond:

Entree/hal (2.50 x 1.60) met breukmarmer vloer, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, sfeervolle L-woonkamer annex keuken (ca. 34 m2), schitterende serre (6.40 x 4.90) met tegelvloer en zicht op de verlaagde tuin, royale hobby/werkruimte (8.00 x 2.70) met directe toegang tot de voorzijde van de woning, garage (5.45 x 2.65), welke tevens onderkelderd is (5.45 x 2.65), sfeervolle achtertuin met terras en tuinhuis (3.10 x 2.60).

1e verdieping:

Overloop (2.55 x 2.10 incl. trap), slaapkamer I (3.70 x 3.60), slaapkamer II (3.60 x 2.60) met balkon, slaapkamer III (2.70 x 2.60), functionele badkamer (2.60 x 1.35) v.v. douchecabine, wandcloset en wastafelmeubel.

2e verdieping:

Via vlizotrap te bereiken bergzolder (ca. 40 m2 vloeroppervlakte). Mogelijkheid vaste trap en realisatie extra (slaap/hobbykamer).

Algemeen:

Bouwjaar: 1967, perceelgrootte: 324 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 139 m2, gebruiksoppervlakte overige (berg)ruimten: ca. 62 m2, inhoud: ca. 624 m3, dakisolatie (na geïsoleerd), hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, alarminstallatie. Multifunctioneel woonpand.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.