Burgemeester Kerckhoffsstraat 14 | Meerssen

Vraagprijs: € 469.000,-

Typering:

Op een goede locatie (op loop- en fietsafstand van het centrum van Meerssen) gelegen instapklaar, vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers en prachtige uitbouw op de begane grond. Dit woonhuis met maar liefst ca. 80 m2 leefruimte op de begane grond is rustig gelegen in een kindvriendelijke omgeving in Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht-Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:

De begane grond is v.v. een prachtige antraciet plavuizenvloer.
Entree/hal (ca. 9 m2), meterkast, modern toilet met wandcloset en fonteintje, L-woonkamer/living (ca. 34 m2) met mooie gashaard, eetkamer (ca. 23 m2) met schuifpui naar terras, keuken (ca. 14 m2) met keukenopstelling en eetbar en is v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en keukenboiler, keukendeur naar zeer royaal overdekt terras (7.00 x 4.00), tuin met vijverpartij en buitenberging gelegen op het noordoosten en bereikbaar via een achterom, inpandig te bereiken garage/berging (5.70 x 3.10) met vaste kasten en sectionaal poort.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.70 x 3.35) met royale inloopkast (2.20 x 1.20) en airconditioning, slaapkamer II (3.30 x 2.60) met muurkast, slaapkamer III (2.65 x 2.40), moderne geheel betegelde badkamer (2.10 x 2.05) voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel met 2 kranen, en wandcloset.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderruimte (ca. 13 m2 bij 1,5 m. stahoogte) met plaatsing cv-combiketel (Nefit, huur Hesi) en de omvormer van de 10 zonnepanelen (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1970.
Perceeloppervlakte: 451 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 136 m2 (incl. zolder), overige inpandige ruimten (garage): ca. 18 m2, overdekt terras: ca. 28 m2, inhoud: ca. 559 m3, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, airco’s in de woonkamer en slaapkamer, 10 zonnepanelen, nageïsoleerd dak, spouwmuren.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.