Burg. van Oppenstraat 53/53A | Maastricht

BELEGGINGSPAND

Aan de Burgemeester van Oppenstraat 53/53A te Maastricht, in de directe nabijheid van vele voorzieningen, gelegen beleggings/studentenpand.

Typering:

Deze studentenwoning wordt in verhuurde staat verkocht. Het pand wordt thans bewoond door 3 studenten. Leegstand heeft hier nimmer plaatsgevonden. Vanwege de ligging is de locatie uitermate geliefd bij studenten. De A2 is direct om de hoek en op loop/fietsafstand is het station makkelijk te bereiken. Om de hoek van het pand zijn diverse winkelvoorzieningen voorhanden.

Begane grond:

Gemeenschappelijke entree/gang met toegang tot de 3 wooneenheden. Er is 1 appartementje op de begane grond en 2 eenheden bevinden zich op de 1e en 2e verdieping. In het verlengde van de gang bevinden zich het toilet, de gemeenschappelijke keuken en badkamer voor de bewoners van de 1e en 2e verdieping.

Appartement bestaat uit: woonkamer met open keuken, grote slaapkamer met aansluitend badkamer en toilet, via de slaapkamer is er toegang tot de tuin, alwaar 2 (fietsen)bergingen. Het pand is aan de achterzijde via een voet/fietspad te bereiken.

1e en 2e verdieping:

Overloop, studentenkamer 1 met muurkast, gelegen aan de voorzijde van de woning, studentenkamer 2 met balkon en een separate slaapkamer op de zolder, welke via vaste trap te bereiken is.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1943, perceeloppervlakte: 145 m2, totale gebruiksoppervlakte: ca. 129 m2,  bruto inhoud: ca. 428 m3. Er zijn asbesthoudende materialen in o.a. het dakbeschot verwerkt. Totale huurinkomsten: € 16.000,- per jaar (incl. € 2.800,- g/w/e).

ZIE BIJGAANDE FOTO’S en VOOR ALLE MAATVOERINGEN ZIE DE PLATTEGRONDEN.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Deze woning wordt door verkoper aangeboden in de huidige staat met alle lusten en lasten. De woning zal aldus ‘voetstoots’ worden geleverd, hetgeen betekent dat verkoper geen enkele garantie van welke aard dan ook jegens koper afgeeft. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.