Burg. Kerckhoffsstraat 10 | Meerssen

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ.

Op een goede en rustige locatie (op loop- en fietsafstand van het centrum van Meerssen) gelegen instapklaar, halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers en mooie uitbouw op de begane grond.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen in een kindvriendelijke omgeving in Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht-Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal (4.35 x 1.15) voorzien van tegelvloer, meterkast, toilet, trapkast, lichte woonkamer/living (ca. 34 m2) voorzien van pvc/laminaatvloer, prachtige leefkeuken (5.80 x 3.00) met geheel nieuwe keukenopstelling v.v. werkeiland, wandkasten, composiet werkblad, inductie kookplaat, afzuigkap, hetelucht/stoomoven, magnetron, koelkast, vaatwasser en speolbak, Vanuit de leefkeuken openslaande deuren naar schitterend overdekt terras (7.00 x 3.50), tuin gelegen op het noordoosten en bereikbaar via een achterom, nieuw tuinhuis (2.90 x 2.90), opgesplitste garage in 2 bergingen (3.05 x 2.75) en (3.05 x 2.90).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.60 x 3.35) met airconditioning, slaapkamer II (3.30 x 2.60), slaapkamer III (3.35 x 2.10/1.15), slaapkamer IV (2.60 x 2.45), nieuwe badkamer (2.25 x 1.20) voorzien van douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken zolderruimte (ca. 11 m2 bij 1,5 m. stahoogte) met opstelplaats cv-combiketel (Bosch, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1970.
Perceeloppervlakte: 265 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 105 m2, externe (berg)ruimten: ca. 26 m2, zolder: ca. 11 m2, inhoud: circa 424 m3. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing, zonnescreens, rolluiken,

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.