Bunderstraat 25 | Meerssen

In het centrum van Meerssen gelegen prima onderhouden winkel/woonhuis met achterom en op het zuiden gelegen dakterras en royale tuin.

 

Typering:

Deze bedrijfsruimte (detailhandel/kantoor/lichte horeca) met ruime bovenwoning (thans verhuurd) is gelegen aan de Bunderstraat in het centrum van Meerssen met al haar voorzieningen. De bovenwoning heeft een aparte entree en is voorzien van eigen nutsvoorzieningen met eigen meters. Het pand is geschikt voor eigen gebruik (wonen/werken) en/of voor belegging. Momenteel is de bovenwoning verhuurd. De bedrijfsruimte is vrij te gebruiken.

 

Bedrijfsruimte.

Souterrain:

Kelder/opslagruimte.

 

Begane grond:

De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en is geschikt voor verschillende doeleinden.

Entree met royale (uitgebouwde) kantoor/winkelruimte (ca. 63 m2), tussenruimte (1.30 x 1.55), keukentje (2.90 x 2.35) met aansluitend bergkast (2.90 x 0.90) en plaatsing cv-combi (Nefit HR, bouwjaar 2013, eigendom), toilet (1.30 x 1.15). De bedrijfsruimte heeft ook een achteringang via de tuin. Royale achtertuin met tuinbergingen.

 

Bovenwoning.

Begane grond:

Via separate ingang op de begane grond te bereiken bovenwoning, hal, meterkast, trappartij naar verdieping.

 

1e verdieping:

Overloop met laminaatvloer, toilet met duobloc en fonteintje, garderobenis, woonkamer (7.70 x 3.50) met laminaatvloer en openslaande deuren naar dakterras, open keuken (2.90 x 2.55) v.v. laminaatvloer en aanbouwcombinatie met keramische kookplaat, oven, afzuigkap en vaarwasser. Prachtig dakterras met trap naar de tuin.

 

2e verdieping:

Overloop, royale bergkast (2.45 x 1.10) met plaatsing cv-combi (Vaillant, bouwjaar 2015, eigendom), 2 slaapkamers resp. (4.15 x 3.45) en (3.80 x 3.40), ruime geheel betegelde badkamer (2.95 x 2.50) v.v. wastafel, ligbad en toilet. Op de badkamer is tevens de  wasmachineaansluiting en plaats voor een wasdroger.

 

Algemeen:

Bouwjaar ca. 1940, uitbouw bedrijfsgedeelte: 1993, perceeloppervlakte: 285 m2, oppervlakte bedrijfsruimte: ca. 75 m2, woonoppervlakte woning: ca. 90 m2 excl. dakterras (ca. 19 m2), hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Ideaal voor wonen/werken. Aanvaarding in onderling overleg.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.