Braamstraat 5 | Bunde

Vraagprijs: € 595.000 k.k.

In een van de mooiste villawijken van Zuid Limburg gelegen ruim vrijstaand en levensloopbestendig landhuis op een royaal perceel met prachtig vrij uitzicht aan de achterzijde.

 

Typering:

De woning met wijds uitzicht is gelegen in de villawijk “Kasen”. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de Gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen derhalve uitstekend bereikbaar.

 

Souterrain:

Totale gebruiksoppervlakte van het souterrain bedraagt ca. 74 m2 en bestaat uit een gang/overloop met bergkast, een ruim atelier/kantoor (voormalige garage) met aansluitingen witgoed, buitentrap naar de tuin, een wijnkelder, een kamer geschikt voor meerdere doeleinden en een berging met plaatsing van de cv-ketel (Nefit, eigendom, bouwjaar 2009) en de warmwaterboiler (eigendom, bouwjaar 2015).

 

Begane grond:

De totale gebruiksoppervlakte van de begane grond bedraagt ca. 144 m2.

Overdekte entree, royale hal met bergkast, meterkast, gastentoilet en garderobe,woonkamer/living (7.90 x 5.15) met houthaard en schuifpui naar tuin, eetkamer (3.75 x 3.20), gesloten keuken (5.10 x 3.10) met gedateerde aanbouwcombinatie en deur naar de tuin, masterbedroom (4.00 x 3.40) met aansluitend garderobe en badkamer (2.90 x 1.65) v.v. ligbad, wastafelmeubel en toilet, slaapkamer II (3.05 x 3.40), slaapkamer III (3.00 x 3.10) met muurkast, kleine (gasten)badkamer II v.v. inloopdouche en wastafel.

Royale tuin met terrassen, houten tuinhuis en prachtig vergezicht, zwembad (dient opgeknapt te worden, momenteel niet functioneel), vrijstaande royale (dubbele) garage (6.15 x 6.00) met vliering (6.00 x 4.20). Lange oprit voor meerdere auto’s.

 

1e verdieping:

Middels vlizotrap te bereiken bergzolder (8.20 x 2.20).

 

Algemeen:

Bouwjaar: 1970, verbouwd 1985, perceelgrootte: 1.505 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 217 m2, overige inpandige ruimten: ca. 18 m2, externe bergruimte (garage): ca. 48 m2, inhoud: ca. 970 m3, houten kozijnen, geheel dubbel beglaasd, slaapkamers H+ en H++glas, plafondisolatie, zonnepanelen (elektra neutraal), binnen en buiten LED-verlichting.

Een woning met optimale privacy en de diverse ruimten zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Aanvaarding in onderling overleg.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

 

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Meetrapport aanwezig.