Blockhuijsstraat 11 | Ulestraten

Vraagprijs: € 425.000,-

In een kindvriendelijke buurt, aan een rustige straat gelegen royale vrijstaande drive-in woning met 5 slaapkamers en een mooie ruime tuin op het zuiden.

Typering:

De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De winkels en basisschool in Ulestraten liggen op loopafstand. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen.

Souterrain (straatniveau):

Voorkelder (ca. 9 m2), royale inpandige L-garage (ca. 40 m2) met sectionaalpoort.

Begane grond (tuinniveau):

Hal (ca. 10 m2) met garderobe en bergkast, toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast, speels ingedeelde woon/eetkamer (ca. 30 m2), heerlijke tuinkamer (vloerverwarming, ca. 19 m2) met aansluitend bijkeuken/berging (ca. 5 m2), open keuken (ca. 6 m2) met keukencombinatie v.v. elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, spoelbak en granieten werkblad, deur naar de tuin, (overdekt)terras (ca. 16 m2), prachtige achtertuin tuin met houten tuinhuisje (ca. 5 m2), achterom, buitenberging (ca. 5 m2), balkon aan de voorzijde.

1e verdieping:

Z-overloop (ca. 6 m2), slaapkamer I (3.95 x 3.05), slaapkamer II (3.34 x 3.27), slaapkamer III (4.07 x 2.72), slaapkamer IV (2.12 x 2.06), badkamer (2.36 x 1.70) v.v. inloopdouche, wastafelmeubel, spiegelwand, designradiator en wandcloset.

2e verdieping:

Zolderverdieping te bereiken via vaste trap, slaapkamer V (ca. 14 m2) met dakkapel, bergzolder met plaatsing cv-combiketel (eigendom, 2022).

Algemeen:

Bouwjaar: 1973, perceelgrootte: 487 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 149 m2, gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimten (kelder en garage): ca. 50 m2, inhoud: ca. 675 m3, kunststof- en houten kozijnen met grotendeels dubbele en deels enkele beglazing, spouwmuurisolatie (nageïsoleerd). Prima eengezinswoning op een perfecte locatie.

Aanvaarding in onderling overleg.

In de koopakte zal o.a. de onderstaande “ouderdomsclausule” en “niet bewoners-clausule” worden opgenomen:

“Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning ca. 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor de kwaliteit van de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en riolering. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het woongebruik. Tevens verklaart koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van de onroerende zaak. Ook wordt in de koopakte nadrukkelijk gesteld dat verkoper koper heeft geattendeerd op het feit dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van, c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte wel zelf feitelijk had gebruikt en bewoond, behoudens hetgeen waarvoor hij zich in de artikelen hiervoor heeft verklaard, in te staan. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen”.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.