Beukenlaan 7A | Bunde

Deze ruime halfvrijstaande woning met onderkelderde uitbouw op de begane grond is gelegen in het mooiste gedeelte van de brede en groene Beukenlaan in Bunde.

Typering:

Deze prima gezinswoning ligt in de kinderrijke buurt “Bunderveld”. De woning is op de begane grond uitgebreid met een eetkamer/serre, waardoor een prachtige ruime leefruimte is ontstaan. Vanuit deze uitbouw is een multifunctionele kelderruimte (kantoor/hobby/speelkamer) bereikbaar. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Begane grond:

De gehele begane grond is voorzien van een mooie leistenen vloer.

Hal/entree (4.00 x 1.25), meterkast, trapkast alwaar plaatsing cv-combiketel (eigendom, 2012), toilet met wandcloset en fonteintje, royale uitgebouwde woonkamer/living annex keuken (totaal ca. 56 m2!) met onder de uitbouw een multifunctionele ruimte van 5.70 x 3.65 en 2.15 hoog, mooie en ruime semi-open keuken met aanbouwcombinatie v.v. alle apparatuur, garage houthaard, schuifpui naar het terras, garage/berging (7.20 x 2.90) met sectionaalpoort, deur naar de tuin en aansluitingen witgoedapparatuur, fijne achtertuin met terras, elektrisch zonnescherm.

1e verdieping:

Overloop (2.35 x 2.20, inclusief trappartij) met tapijtvloer, 3 slaapkamers van respectievelijk (3.60 x 3.60), (3.65 x 3.30) en (2.60 x 2.20) v.v. laminaatvloer, moderne betegelde badkamer (2.15 x 1.50) v.v. inloopdouche, wastafel en wandcloset.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1968, perceelgrootte: 234 m2, gebruiksoppervlakte woonfunctie: ca. 125 m2 garage ca. 21 m2, inhoud: ca. 430 m3, geheel v.v. witte kunststof kozijnen met dubbele beglazing (met uitzondering van de schuifpui), spouwmuren, plat dak met bitumineuze dakbedekking. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.