Beukenlaan 66 | Bunde

Vraagprijs: € 295.000,-

Deze royale, geheel te renoveren en te moderniseren halfvrijstaande gezinswoning met garage en tuin op het zuiden, is gelegen in het mooiste gedeelte van de brede en groene Beukenlaan in Bunde.

Typering:

Deze ruime woning (zie de plattegronden) ligt in de kinderrijke buurt, genaamd ‘Bunderveld’. De woning dient in zijn geheel aangepakt te worden om er naar eigen inzicht een paleisje van te maken! Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark ‘Heiveld’, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. In de directe nabijheid is het gezellige centrum van Meerssen gelegen, terwijl het centrum van Maastricht op ca. 5 kilometer afstand ligt.

Souterrain:

Via de bijkeuken te bereiken kelderruimte (ca. 19 m2).

Begane grond:

Ruime hal/entree (ca. 7 m2), meterkast, garderobenis, toilet met fonteintje, royale L-woonkamer/living (ca. 46 m2) met wenteltrap naar verdieping, open keuken (3.35 x 3.40) met gedateerde keukencombinatie, eetbar en deur naar de tuin, royale bijkeuken (voormalige keuken, ca. 11 m2) met ingang naar kelder en deur naar de tuin, ruime garage (7.70 x 2.95) m2) rolpoort, besloten tuin met kleine overkapping, gazon en terras.

1e verdieping:

Overloop (1.85 x 1.90) met bergkast, slaapkamer I (4.15 x 2.95), slaapkamer II (4.00 x 2.95), slaapkamer III (3.05 x 2.95) en slaapkamer IV (3.20 x 2.95), badkamer (2.00 x 1.60) v.v. ligbad, wastafel en toilet.

Algemeen:

Bouwjaar: 1969, perceelgrootte: 281 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 136 m2, gebouwgebonden buitenruimte (overkapping): ca. 4 m2, overige ruimten: (garage en kelder): ca. 41 m2, inhoud: ca. 627 m3, houten kozijnen v.v. enkele beglazing, geen dakisolatie, geen spouwmuurisolatie, platte daken met bitumineuze dakbedekking, rolluiken.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.