Beukenlaan 53 | Bunde

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ.

Bezichtigingen op afspraak: vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober. Bel voor afspraak!

Deze uitgebouwde, doch te moderniseren halfvrijstaande woning met royale garage en mooie tuin, is gelegen in de gewilde, brede Beukenlaan in Bunde.

Typering:

Deze gezinswoning is gelegen in de kinderrijke buurt “Bunderveld”. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:

Ruime provisiekelder.

Begane grond:

Hal/entree met tegelvloer, toilet, meterkast en bergkast, royale leefruimte (ca. 45 m2) bestaande uit woonkamer (6.70 x 3.50), ruime aanbouw (6.40 x 3.00) met schuifpui naar prachtig overdekt terras (6.00 x 2.50), keuken met gedateerde aanbouwcombinatie en deur naar kelder, royale (verlengde) garage (7.80 x 2.80) met sectionaalpoort en witgoedaansluitingen, mooi aangelegde tuin, gelegen op het noordoosten.

1e verdieping:

Overloop met bergkast, 3 slaapkamers, badkamer v.v. douche, toilet en vaste wastafel.

Algemeen:

Bouwjaar: 1964, perceelgrootte: 264 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 105 m2, garage: ca. 22 m2, kelder: ca. 10 m2, inhoud ca. 360 m3, dubbele beglazing, kunststof kozijnen (2010), bitumineuze dakbedekking (onlangs nieuwe laag), cv-combiketel (huur Volta), rolluiken.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.