Beukenlaan 4 | Bunde

BEZICHTIGINGEN OP AFSPRAAK!

Er kunnen OP AFSPRAAK bezichtigingen gepland worden op vrijdag 28 juni van 15.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 29 juni 2024 van 10.00 tot 12.00 uur. Mail of bel Piet!

Deze royale 2- onder 1 kapwoning met garage en tuin op het zuid/oosten, is gelegen in het mooiste gedeelte van de brede en groene Beukenlaan in Bunde.

Typering:

Deze ruime gezinswoning ligt in de geliefde kinderrijke buurt ‘Bunderveld’. De woning is prima in orde, doch vergt enige modernisering. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen en BSO-opvang. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Begane grond:

Ruime hal/entree (ca. 8 m2) met breukmarmer vloer, meterkast, (garderobe)kast met ingang kruipruimte, toilet met wandcloset en fonteintje, L-woonkamer/living (ca. 38 m2), ruime via de hal te bereiken keuken (ca. 12 m2) met functionele aanbouwcombinatie v.v. 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en combi-oven, bijkeuken (ca. 4 m2) met aansluitingen witgoed en deur naar de tuin, garage (ca. 20 m2) met kantelpoort en loopdeur naar lange oprit, besloten tuin met prieeltje, elektrisch zonnescherm.

1e verdieping:

Overloop (ca. 5 m2), slaapkamer I (ca. 16 m2), slaapkamer II (ca. 13 m2) en slaapkamer III (ca. 6 m2). betegelde badkamer (ca. 8 m2) v.v. ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en wandcloset.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken zolderverdieping (totaal ca. 21 m2), voorzolder (ca. 9 m2) en slaapkamer IV (ca. 12 m2).

Algemeen:

Bouwjaar: begin ’70, perceelgrootte: 277 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 141 m2, garage: ca. 20 m2, inhoud: ca. 574 m3, geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuren (nageïsoleerd), pannen- en bitumineuze dakbedekking, nieuwe dakgoten, deels dakisolatie, cv-combiketel (huur Volta) in de garage.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.