Beukenlaan 14 | Bunde

Deze royale halfvrijstaande gezinswoning met garage en tuin op het zuid/oosten, is gelegen in het mooiste gedeelte van de brede en groene Beukenlaan in Bunde.

Typering:

Deze ruime woning is gelegen in de kinderrijke buurt “Bunderveld”. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. In de directe nabijheid is het gezellige centrum van Meerssen, terwijl het centrum van Maastricht op ca. 5 kilometer afstand ligt.

Begane grond:

Ruime hal/entree (2.80 x 2.50) met tegelvloer, meterkast, garderobenis, modern toilet met wandcloset en fonteintje, royale L-woonkamer/living (ca. 42 m2) robijnhouten vloer, wenteltrap naar verdieping en schuifpui naar de tuin, royale keuken (ca. 12 m2) met moderne aanbouwcombinatie v.v. 5-pits inductie kookplaat, geïntegreerde spoelbak, combi magnetron/oven, heteluchtoven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en keukenboiler, fijne bijkeuken (2.70 x 2.20) met tegelvloer en deur naar de tuin, inpandig te bereiken geïsoleerde garage (ca. 20 m2) met sectionaalpoort, besloten beklinkerde tuin met gazon en terras.

 1e verdieping:

Overloop (1.85 x 1.60), slaapkamer I (3.85 x 3.25), slaapkamer II (3.85 x 3.20) met vaste kast, slaapkamer III (3.20 x 2.80) en slaapkamer IV (3.25 x 2.80) met muurkast en vaste trap naar de zolder, moderne badkamer (2.15 x 1.60) v.v. ligbad met voorzetwand, wastafelmeubel en wandcloset.

2e verdieping:

Via vaste trap in de hoek van één van de slaapkamers te bereiken royale (berg)zolder (6.55 x 4.30 bij 1.50 hoogte) met plaatsing cv-ketel (Vaillant, bouwjaar 2017, eigendom) Mogelijkheid voor plaatsing dakkapel en eventuele realisatie 5e slaap/hobbykamer.

Algemeen:

Bouwjaar: 1971, perceelgrootte: 258 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 150 m2, overige inpandige ruimte: ca. 20 m2 (garage), inhoud: ca. 585 m3, grotendeels v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, dak- en spouwmuurisolatie (nageïsoleerd). Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.