Berkenlaan 11 | Bunde

VRIJDAG 21-2 en ZATERDAG 22-2 KIJKMIDDAGEN UITSLUITEND OP AFSPRAAK! Bel: 043-3218111 of stuur een email: info@pietstohr.nl

In een rustige straat in het Bunderveld gelegen instapklaar sfeervol halfvrijstaand woonhuis met zeer ruime leefruimte (circa 48 m2), oprit met carport en fijne tuin op het noordoosten.

Typering:
De woning is door de huidige eigenaar sinds 2016 mooi opgeknapt en gemoderniseerd. De ligging in het mooie Bunde is zondermeer goed te noemen. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon (Bunderbos) in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Royale provisiekelder (3.25 x 2.90) met aansluitingen witgoedapparatuur.

Begane grond:
De begane grond is voorzien van een prachtige onderhoudsarme Quickstep laminaatvloer.

Entree/hal (ca. 5 m2), toilet met wandcloset, meterkast, kast met plaatsing cv-combiketel (huur), L-woon/zitkamer (ca. 30 m2), royale leefkeuken (ca. 18 m2) met lichtkoepel en mooie witte aanbouwcombinatie v.v. inductie kookplaat, rvs afzuigkap, combi oven, koelkast, vaatwasser en kunststof werkblad, garage (5.15 x 2.50) met elektrische poort en loopdeur, fraaie tuin met groot overdekt terras (5.00 x 4.35) met grote plavuizen, tuinhuisje.

1e verdieping:
Overloop (ca. 4 m2), moderne badkamer (2.20 x 1.00) v.v. inloopdouche en wastafelmeubel, nieuw separaat toilet met modern wandcloset, 3 mooie slaapkamers respectievelijk groot

(3.80 x 3.20), (3.50 x 2.95) en (2.80 x 2.50). De 1e verdieping is voorzien van een tapijtvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1963, perceeloppervlakte: 210 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 100 m2, overige (berg)ruimten: ca. 9 m2, inhoud: ca 350 m3, lessenaar dak met bitumineuze dakbedekking, hoofdzakelijk kunststof kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuurisolatie (nageïsoleerd in 2018), rolluiken (deels elektrisch). Deze instapklare, goed onderhouden woning is de afgelopen jaren op diverse punten gemoderniseerd! Zeker een kijkje waard!

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.