Ambyerstraat Noord 28B | Maastricht

Op een zeer gewilde locatie gelegen prachtig appartement met 2 slaapkamers, groot dakterras, berging en eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw.

Typering:

Het in 2007 gereed gekomen nieuwbouwcomplex (met lift!) bestaat uit 3 commerciële (winkel)ruimten en 5 appartementen. Bovendien ligt aan de achterzijde van het gebouw een afgesloten parkeerterrein. Amby ligt in het Noordoosten van Maastricht en is omgeven door groen. Amby heeft een eigen winkelcentrum met alle wenselijke voorzieningen, diverse horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Dit alles maakt Amby een aantrekkelijke thuisbasis. De wijk is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Heerlen, Valkenburg, Luik of het Heuvelland zijn eveneens eenvoudig te bereiken. En op de fiets bent u zo in hartje Maastricht!

Begane grond:

Gemeenschappelijke entree, brievenbussenunit, bellentableau (video-phone), lift en trappenhuis. Aan de achterzijde van het gebouw ligt de eigen parkeerplaats en de eigen berging.

1e verdieping:

Overdekte entree, hal, meterkast, slaapkamer I, toilet, berging, royale woonkamer met semi-open keuken, slaapkamer II met aansluitend grote badkamer.

Algemeen:

Bouwjaar 2006/2007, woonoppervlakte: ca. 97 m2, volledig geïsoleerd, aluminium kozijnen met HR++ beglazing.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.