Ambyerstraat Noord 161 | Maastricht

Sfeervolle halfvrijstaande gezinswoning, gelegen in de geliefde wijk ”Amby” met 3 ruime slaapkamers, royale uitbouw (eetkamer en keuken) op de begane, royale garage en gezellige onderhoudsarme tuin.

Typering:

De woning is gelegen aan de Ambyerstraat Noord 161, een doorgaande weg in de woonwijk Amby. De wijk kenmerkt zich door haar hoge voorzieningen niveau op het gebied van scholen, openbaar vervoer en winkels. Tevens zijn uitvalswegen richting het stadscentrum van Maastricht en naar autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen en Aken gemakkelijk en snel te bereiken. Bedrijven als het MECC, AZM en Universiteit zijn op fietsafstand van de woning gelegen. Het prachtige wandelgebied Ambyerheide is snel en gemakkelijk te bereiken.

Begane grond:
De begane grond is v.v. een prachtige travertin vloer. Entree/hal (ca. 5 m2), trapkast (toegang kruipruimte), meterkast, toilet met duobloc en fonteintje, woonkamer/living (ca. 35 m2) met schuifpui, uitgebouwde keuken (ca. 16 m2) met royale aanbouwcombinatie v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en veel kastruimte, zeer ruime garage (8.50 x 3.00) met aansluiting wasmachine en plaatsing cv-combiketel (Nefit Ecomline, eigendom, 2008), onderhoudsarme achtertuin met groot elektrisch zonnescherm.

1e verdieping:
Overloop geeft toegang tot de 3 ruime slaapkamers en badkamer, slaapkamer I (4.20 x 3.20), slaapkamer II (3.90 x 2.70) met Frans balkon/openslaande deuren en slaapkamer III (3.15 x 3.00), badkamer (2.80 x 1.20) v.v. klein (zit)bad met douchewand, toilet en wastafelmeubel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1968, perceelgrootte: 213 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 112 m2, overige ruimten (garage): ca. 26 m2, bruto inhoud: ca. 460 m3, voorzien van alu- en kunststof kozijnen, dubbel beglaasd, spouwmuurisolatie (2017), dakbedekking recent vernieuwd, rolluiken.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter Piet Stohr Makelaardij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde oppervlakten en maten zijn indicatief.